DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Thursday, December 30, 2010

TRAGEDI SEPANJANG TINTA MENGERING~


FINALLY I CAN OPEN MY BLOG!!HUHU..Ok rase macam da lame tak menulis blog ni kan..hmm
mukadimmah yang pertama ialah

Final Kuiz Peringkat Matrikulasi Johor
memang la best masuk final tapi memang sukar untuk menjawab soalan yang diajukan kepada kita....lagi2 soalan yang susah...kalau jadi penonton soalan tu nampak senang jer..tapi kalau jadi peserta...fuyoo baru sedar betapa gabra nyer aku!!!hohohoh tapi Alhamdulillah dapat juga lepas ke final..final terdiri dari 20 orang peserta sahaja....nak tahu keputusan nyer tak??huhuh sebenarnyer tak menang pon...huhuhu tapi dapat jugak hadiah..hehehe sumer roomate aku dapat masuk final tau!!huhuhu

Bola Malaysia Menang!!!hooray!!
mestilah korang suda da tau kan...Malaysia secara rasminyer menang keatas indonesia dengan agreget 4-2...lepas da menang Malaysia secara rasminyer CUTI pada keesokan hari nyer!!yuuhhuuuu

Cuti Mid sem!!
best!!!CUTI MID SEM da hampir!!!boley la pg jalan2huhuhu jangan jeles yer korang yang masuk UNIVERSITY!!muahahahahaha korang kan da cuti sebulan lebey!!skang giliran budak matrik lak yer..huhuhuh

Bilik 4.10 merupakan antara Bilik tercantik dalam blok Al Zahrawi!!
memang tidak disangkakan bilik aku tergolong dalam bilik yang tercantik..yang paling best nyer bilik di tingkat 4 hanya satu jer yang termasuk dalam kelompok tersebut..huhuhu yang lain jangan jeles yer...cuba lagi ok :)

ok la tangan da penat menaip nie...nnt aku update la lagi ok bye chow!!

No comments:

Post a Comment