DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Wednesday, January 5, 2011

Hantu Naik Minyak??!!


aiseyman....sekarang niy minyak pon da susah nak dapat, macam season je time minya masakk hilang secara tiba2 hmmm...ini terdapat beberapa kesimpulan yang dapat aku buat tentang kehilangan minyak yang mendadak ini...antaranya :
1. kegilaan orang minyak mungkin menjadi punca kehabisan minyak kerana persatuan orang minyak ini mungkin telah membeli melebihi kuota yang telah ditetapkan

2. isteri naik minyak...biase nye suami yang dipersalahkan kerana balik lewat malam...isteri terpakse masak mknan yang byk kerana ingat suami balik makan bersama tetapi si suami pulak buat hal...so makanan yang dimasak terpaksa dibuang dan dimasak baru menggunakan minyak baru...isteri naik miyak pown samer

3. disorokkan oleh pembekal2 kerana nk harge minyak naik...mungkin pembekal niy nak main sorok2 ngn isteri die kowt time malam2 al maklumlah maseh KUAT lagi...tapi hasrat tak kesampaian keran si isteri niy perangai da matang...so terpakselah main sorok2 ngn penguatkuasa....so harge minyak tak naik tapi nama yang naik..hahaha

setakat itu jer kesimpulan yang dapat dibuat dari saya...kalo kamu semua ader kesimpulan yang dapat dibuat komen saja ya
perlulah anda berjaga jaga kerana mungkin harga kuih dan nasi lemak akan naik!!! adakah anda inginkan perkara ini berlaku???kalo nak....nak loya buruk la tu!! kalo tak nak jangan bersubahat dengan orang jahat (yang sorok minyak masak) kalo harga start naik kol jer talian pengguna...ingat kamu semua ada hak pengguna!!!pengguna bijak minyak bertambah!!

No comments:

Post a Comment