DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Monday, April 4, 2011

Kumpulan 10 : GEGAR 1 RIBU (APRIL) BEN ASHAARI (2)


weh korang aku dapat kumpulan no. 10...wuuuu terharu nyer aku...terharu sbb dapat kumpulan akhir beb..haha
tak pe la..ta kesah pown...kepada group member yang lain korang da makan??haha soklan ta matang
ok lah malas nk mencarut kat sini byk2 kang orang kata ape..nnt teros tersingkir dr kumpulan nie kang..huhu
kalo nk contact boleh melalui facebook
kalo nk YM pon ley gak kt man_devil92@yahoo.com
ataupun u guys tinggal link korang kat atas tu ok nnt senang nk jejak...gner GPRS
ok lah guys nnt kita connect menggonect lg ok...see u guys...
kalo sesapa kompius ngn kumpulan korang check je la kat sini
salam

No comments:

Post a Comment