DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Sunday, May 22, 2011

lawak seyh (!)

KEJADIAN 1

location : rumah mak teh, Melaka
time : 1-2 petang
''pak ngah 2x meh sini cepat!! shidi ade nk tunjuk sesuatu niy''
dengan laju2 nye aku tros pg kearah shidi..shidi diam je..die tunjuk kearah hutan
aku berasa hairan kejap..nape budak sekor niy..da kene rasuk antu ker??
tetibe si budak kecik tu pun menjerit mcm sekuat hati die jer....terkejut aku!!melatah jugak ar...
menjerit mcm kene rasuk...pastu aku bwk la g msuk umah mak teh...tetibe ''penis die stim jer'' hahahah
|censored|!!! aku pon cakap..''nape jerit tadi??'' pastu die cakap la...shidi nk jd monyet macam kt dalam hutan tu....haha pastu aku cakap lagi..nape shidi punyer adik naik?? sbab muke abang hensem~
=,=! sah budak niy nk kene bagi penampar jepun~!!

KEJADIAN 2

location : Victoria Station
time : lepas isha'
saje je jalan2 sbb kawan nk banjer kat victoria station tu..huhu yela mner ade kawan yg snggup banjer kt restoran mahal mcm tu...yela anak menteri katakan...nasib baik perangai die tak bongkak..tengah2 makan niy ader la sorang brader ngn makwe die msuk kt restoran niy...muke mcm berlagak jer..tak la kacak mner..
makwe tak la lawa mner..pastu die duduk dekat jer ngn kteorg..
terdengar la die cakap....''B nape pilih restoran macam niy, tak romantik la''
ishk...geli geleman aku dengar...pastu aku dengar dier order steak...huhuh tuk 2 orang....kteorg usha la dierng sbb time tu tak ramai orang..pastu brader tu saound kteorng..haha die cakap klo nak usha makwe dier kene penumbuk sulung dari dier...dalam hati kteorng rase cm bongkak giler dier tu....pastu kteorg da abis mkn..brader tu pon da abis makan..kteorg pggl waiter tu sroh kira..tup2 die tarik waiter tu kat dier..kteorg biar je ar...malas nk layan brader tu....pastu tetibe dengar die tengking waiter tu...''NAPER SMPAI RM200 LEBEH PULAK!!AKU MKN NIY JER''
hahaha kteorg senyum jer..pastu brader tu sruh waiter tu kire kteorg punyer...bill kteorang RM 536.45 
pastu GF brader tu usha jer kteorang..brader tu pon tengok jer...ta tau la dier nak aper...pastu kawan aku niy kuar la kad kredit dier...hahaha..yang perempuan tu just tengok jer...kwn aku yg kuar kad kredit tu...mybe nk  cukur la tuh..kihkih...pastu smbil kteorg tggu resit...aku dengar dorang cakap yang dorang tak cukup duit..duit ader 50 jer..huhuhu kteorng pon terus cau dari situ...malang ta berbau lagi...yang lelaki tu sruh kire lagi sekali pastu tetibe ader bau yang kurang menyenangkan....hehehh pikir2 la aper tu yer..

KEJADIAN 3

location : kedai burger
time : malam

aku : ye abang nk beger aper??
abang : bg sy berger lembu 1 buat spesial
aku : huh??!! berger lembu (blurr)
abang : yer lembu..pastu bg telur atas lembu tu yer...
aku : abang sini tak der khidmat telur atas lembu..
abang : tak maksud abang lembu atas telur...
aku : huh!!??ta faham la bang
abang : bagi abang beger daging special 1 ye dik..
aku : senyum ;P

KEJADIAN 4

location : dalam kete
time : ta ingat

aku : weh nk gi mne niy??
kwn : jenjalan la
aku : ye la kt mner??
kwn : pernah tak dengar ader satu taman yang cantik dikelilingan air yang biru serta kaca warna kelabu yang ada pendua nya jika dilihat dari depan taman yang sebesar 74 hektar, ramai orang puja disitu serta orang main romen kt situ jugak, melihatnya sungguh cantik sehingga DSLR keluar memetik butang sehingga tersimpan dalam memori..
aku : =,=! terus terang ko nk g mner jangan sampai aku terajang muker ko sehingga gigi ko berlumbe2 msk dalam perut..
kwn : KLCC la..
aku : okey..tu jer??
kwn : yerp..
aku : duku kepala kwan..


No comments:

Post a Comment