DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Sunday, August 28, 2011

Shopping Raye beb!!

halo!!! lepas bersendat, bersesak, berjemur kat matahari akhirnya dapat gak beli baju raya!!!wuhuuu!! fuhhh~ memang letih gile...tak banyak aku beli barang tahun niy...sebab nak jimat kos...maklum la masih belajar...just gune duit elaun je....mak pulak ta mampu nak bagi banyak2..tapi luve u mom sebab bagi gak duit :) <3...

first2 pergi la bukit bintang...memang best la...byk promosi dorang buat....rambang mate aku...huhu
memang macam nak beli jer sume yang ader...klo boleh aku nk borong sume...nasib baik la dapat kawal nafsu aku...hihi...tapi beli cardigan je kat BB...best...memang lawa...aku cari yang ade hood punye..tapi ta jumpe..klo korang tau bagi la tau...

pas da shopping kat situ...pergi la ke jalan TAR....perghhhhhh~~ sesak, sendat , melekat. ketat, padat nyer orang....bersesak pulak kat dalam tu....nk cari baju raya punyer hal...memang la....akhirnya dapat gak baju raya...tak mahal la...RM 60 jer..tapi warne die menarik!!!weee raya la aku ok...

akhirnya tolong mak niaga kat depan maju junction...niaga samosa..wuhuhuuuu....memang laris...sehari dapat beratus ratus ringgit memang untung niaga situ...niaga kat situ badan pon longlai...akhirnya balik la dengan muke happy :) baju da ade...pakaian raya da ader...tunggu duit raye jer :)
ok la sampai sini je bebelan aku ok salam

SALAM AIDILFITRI DARI WAKLU BLOGSPOT :)

Friday, August 19, 2011

Cuti cuti raya merdeka sakan...

Salam...
da lame gak ek aku ta menulis entry...al maklum ar..busy sakan..heheh ( busy la sgt)...bukan nyer tanak bergiat aktif tapi keadaan memaksa huhu wah ayat berbunga laks :)

ok straight to the point la ek.. pejam celik tidur buta tup tup da nak raya kan...tetibe jer rase macam waktu berlalu pantas..hoho mmg dalam kehebohan raya ade gak merdeka terselit di celah celah tarikh tu..alahai mesti pening an nak smbut yang mner satu...aku tengah bercuti skang niy...keje menimbun la..huhuh lecture pon macam ta bg beraya jer..wuuu..

raya tahun niy maybe sederahana jer kot sebab byk perkara nk kene pikir...susah lak tu...mcm2 problem melanda kat ats diriku ini..susah la.....gelaran waklu pon da makin terhakis..huhu tapi ape ley buat...rase nyer raya niy aku nk g umah kengkawan dulu ar...thn lepas ta dpt pon g umah dorang sebab cuti pendek sangat..pastu thn niy pulak ditambahkan dengan raya + merdeka..memang ketat, sendat, padat, melekat la jalan raya...nk beli baju raya..wuuu...byk lagi ta beli...abis la...

kali niy da 54 tahun negara kite merdeka kan..
korang ade wat perubahan tak??setakat kibar berndera nenek aku da lame buat..huhu
thun niy merdeka agak unik skit sebab kita merdeka sekali ngn raya..so korang kene la sambut 2 in 1..
memamng best....nnt gerak KL reramai sambut raya ngn merdeka + mercun ok..hoho
k la rase berat jer tangan nk menaip...
p/s baru bgn tidur..