DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Thursday, September 1, 2011

Raya Mania not mania enough :(

ok first sekali nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA KEPADA SEMUA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT :)

ok...ape perasaan korang tahun nie raya sekali dengan merdeka ek?? aku memang ta de perasaan..hahaha..
ok tahun nie raya da kurang meriah la...mungkin ta dapat wuit raya banyak kowt..hohoho
betul la tu...duit ta banyak so..hati tak tenteram la...kihkih
tahun niy parent bawak g umah sodare n balik kampung sekali

KL - NEGERI SEMBILAN - MELAKA - KL - IPOH - KL

macam best je kan...tapi...duduk dalam kete macam naik hantu je..PENAT!!
tahun nie merdeka jatuh pada hari kedua raya...aku pown rase macam tak merdeka jer..so tak la best sangat...kiter merdeka raya...rase lagi best deparaya...huhuh

Raya pertama : balik negeri sembilan kampung nenek belah mak...best...suasana kampung yg indah dan damai
korang mesti jeles an...ta dapat hirup udara kampung...memang best...sejuk je mata memandang..

Raya kedua : balik ipoh memang penat...letih..duduk dalam kete...tapi sepanjang perjalanan memang best...kat ipoh tu umah sodare dekat jer ngn LOST WORLD OF TAMBUN dekat ngn KG tersusun...jadi nanti aku ley ar g sner :P

ok Raya seterusnyer...da jadi boring...semua kawan balik KG...so aku tinggal la sorang..pastu ari ahad da kene balik kolej..so tade mase..huhuhu

tapi memang la tahun nie tak meraasa raya ngan merdeka...tatau la sebab ape ek...hmmm korang rase bende yang same ker ek??

No comments:

Post a Comment