DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Saturday, October 15, 2011

ResaH dan Kesima

Minggu study Week da start da...
2 minggu la lak tu..sebelum tu as'kum..hehe
memang la best minggu study week niy..tapi yang ta best nyer resah gelora masih lom hilang
mane tak nyer...MUET!!!! 19 oktober niy...speaking lak tu..
harapla dapat tajuk senang2...huhuh
rsenyer nk cover topik2 tuk 2 minggu niy sempat kowt..huhu..(harapan)
target kali niy 4.00 la..
ok..sebenarnya aku tanak la cite psal nie aku sebenarnya nk cite psal kengkawan aku....
bukan aku tanak kawan ngn dorang...just aku cuma tam mampu nk memnuhi citarasa dorang..maafla klo 
korang tersinggung ye..lagipon korangkan byk timbulkan fitnah psal aku....yela mne tak nyer..aku 
tak berhak ke dpt result cemerlang time UPS arituh..smpai tuduh aku tiru dlm exam...it's ok
aku tak suke nk memarah niy...korang pilih la kawan yang baik2 sebab korang je yang tau citarasa korang dalam memilih kawan...ade kawan yang bawa mati...dan ade kawan yang makan kawan..da kawan yang bawa mati selalunye 1 dalam 100 orang...
tapi yang aku  ta faham nyer...bile susah..datang cari aku..bile senang jauhkan diri dari aku..
hmmm....tak pe la..memang aku nk anggap korang niy mcm family...tapi bile aku fikirkan balik..
mungkin aku da tersilap pilih kawan...bukan semua tapi sesetangah...
pada pendapat pembacakan..
perlu ker waklu berterus terang dengan dorang??
hmm...mcm rangcangan tv lak...ok la da penat naip...nk mandi..salam :)

Monday, October 10, 2011

EXAM dekat da wei!!!

Salam pada sume yang sudi baca blog waklu niy :)
pertama sekali nk ucapkan selamat menjawap peperiksaan yang akan datang niy yer kepada kengkawan di KOLEJ MATRIKULASI JOHOR 2011/2012 harap korang dalam keadaan tenang skang niy :P

korang mungkin tension gak an nk exam..yela aku pon tension..tengok aku mcm niy, korang ingat aku tade perasaan tension gak ker??hahah aku lagi tension kot...da la dengan sylibus ta habis ...memang masak la kteorang...tapi takpe...sebab tuk soklan physic boley pilih..huhu so senang la sket en :)

cite je pasal exam niy sume nk F.O.B.I.A kan..aku pon ta pham la gak...smpai study tengah memalam bute...mybe dorang terkejut ngn result mid exam kot..
korang jangan risau la...kalo korang study insyaallah semua boleh lulus punye....yang penting restu ibu bapa dan lecture2

MUET....memang ok la stakat niy..macam reles jer...korang tak der ker soklan bocor??klo ader touch2 la ek..aku pon nk jugak..huhuh aku ta ready lagi pown :) 

GUD LUCK KEPADA :
NORNIKMAN- MUKE MATANG
ARIFFUDIN-MUKE KEMUT
AIZAT-MUKE CANTIK
FAIZREN-MUKE CHOMEY
IZRIN (S ORBITAL)-MUKE STRESS
NAZREEN-TADE MUKE PLAIN TEXT
FAHMI- =.=
DAN RAKAN SEANGKATAN YANG LAIN :)

rase macam da tade pape nk bebel lagi kat sini kowt....
doakan waklu berjaya tuk exam akhir niy ok :) salam