DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Saturday, October 15, 2011

ResaH dan Kesima

Minggu study Week da start da...
2 minggu la lak tu..sebelum tu as'kum..hehe
memang la best minggu study week niy..tapi yang ta best nyer resah gelora masih lom hilang
mane tak nyer...MUET!!!! 19 oktober niy...speaking lak tu..
harapla dapat tajuk senang2...huhuh
rsenyer nk cover topik2 tuk 2 minggu niy sempat kowt..huhu..(harapan)
target kali niy 4.00 la..
ok..sebenarnya aku tanak la cite psal nie aku sebenarnya nk cite psal kengkawan aku....
bukan aku tanak kawan ngn dorang...just aku cuma tam mampu nk memnuhi citarasa dorang..maafla klo 
korang tersinggung ye..lagipon korangkan byk timbulkan fitnah psal aku....yela mne tak nyer..aku 
tak berhak ke dpt result cemerlang time UPS arituh..smpai tuduh aku tiru dlm exam...it's ok
aku tak suke nk memarah niy...korang pilih la kawan yang baik2 sebab korang je yang tau citarasa korang dalam memilih kawan...ade kawan yang bawa mati...dan ade kawan yang makan kawan..da kawan yang bawa mati selalunye 1 dalam 100 orang...
tapi yang aku  ta faham nyer...bile susah..datang cari aku..bile senang jauhkan diri dari aku..
hmmm....tak pe la..memang aku nk anggap korang niy mcm family...tapi bile aku fikirkan balik..
mungkin aku da tersilap pilih kawan...bukan semua tapi sesetangah...
pada pendapat pembacakan..
perlu ker waklu berterus terang dengan dorang??
hmm...mcm rangcangan tv lak...ok la da penat naip...nk mandi..salam :)

1 comment:

  1. Lantak they all le... yang penting you lulus cemerlang... dengki la tuh ...congrats!

    ReplyDelete