DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Thursday, November 3, 2011

just My LuCk!!

Ok firstly salam alaik..
memang la malang bertimpa hari niy...memang naseb tak menyebelahi aku la..
yela mane tak nyer..da la hari terkahir kt kolej..
tak beli tiket nak balik umah..pastu da dapat tiket tertinggal lak ketapi..huhuh memang la..
nasib baik la ader kawan yang sanggup tolong aku :)
ariffudin nama nye..huhu..memang mak die ngn abang die baik sangat....
untung la dapat kawan macam niy :)
hari malang niy tak habis disini jer...rupe nyer baru aku teringat...kad matrik aku tertinggal kat kolej..huhu nasib baik la aku da scan awal...tapi ader penyalamat ..huhuhu
nasib baik la...harap2 tak ditimpa malang tuk hari berikut nyer :)

Tuesday, November 1, 2011

HaBis SudaH Beb eXam!! Matrikulasi Johor Sem 1

Salam..
first sekali bersyukur sebab dapat habiskan exam dengan selamat..
haha..soalan untuk kali niy memang mencapap habis ar beb!!
memang gile kentang la..aku macam ta caya aku ley jawab..tapi salah..ahaha
banyak soalan tak bocor tapi susah..paham tak??aku pun tak paham...(gile)
malas nak cite pasal exam...skang da free!!!weee...boleh tibai tido 10 jam!!

ok skang tibe pula citer pasal nak balik....kalo ikotkan aku nak jenjalan kt JB
alang da dekat tu baik pegi kan...nanti kempunan pulak...tapi ader ape ek kat sane??
best ker??jarang jalan2 kat sane maklumlah jauh dari rumah..huhuh
tukar topik pulak la..
da nak abis semester 1 niy...ramai pulak barang yang hilang...memang byk la..boley dikire ngn jari kaki sekali
risau gak dengan aku2 nnti kene curi..huhu
roomate aku da kene curi handphone...
memang sedey sey..naseb baik enset cikai jer...
pencuri tu ta de taste ker??handphone aku yang mahal tu pon die ta pasan..
hmmm kemusykilan di situ..
sape yang mencuri tu..nanti akhirat kene potong tangan tau!! hehe
ok tu je la..akhir sekali..EXAM susah..haha salam :P