DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Friday, December 30, 2011

Update story kasi langsi !!

Haloo!! sume salam alaik..!! 
rase janggal pulak tulis kat blog niy..al maklum la..da lame tak update blog..
skang niy ade mase terluang sikit curi2 la tulis blog niy hihihi
spanjang ta meng'update' blog niy banyak perkara yang pahit dan manis berlaku
antara nya ialah :
Keputusan Result PSPM 1 (matrikulasi) aku hehehe Alhamdulillah dapat jugak PNGK 3.85 
tapi rase jugak sedikit terkilan sebab ta dapat 4.00 tapi apa boleh buat perkara da berlaku kan :)

selain itu aku skang niy tengah sertai pertandingan Nasyid ngn syarahan.. hope the best la bg aku ek 
sepanjang aku ta menulis blog niy aku rase cam kosong je
tade sape nk mengadu..
kalo la dorang tau aku ade blog mesti kene bahan nyer la... ahahah
hope2 dorang ta tau la kan..hehehe
kalo korang bace niy jangan la bahan aku ek..
aku nk lepas tension je kat sini kahakahakah btw i love u olss!!
bye!