DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Saturday, February 4, 2012

Cecite Cecite sikit

Salam saudara saudari !!
lame rase nye da tak pegang key pad laptop niy..rase rindu plak..bukan ape..just busy sikit  :)
Exam kali niy rase susah sikit la...sebab aku tak suke bab CURRENT niy..so aku lampi la dalam subjek physic niy...so aku kene amik mase yang lame la tuk cover subjek niy..huhu

korang dengar tak cerita pasal saudara Izwan pilus yang telah kembali ke Rahmatullah?
aku nak ucapkan Takziah kepada Keluarga Allayarham semoga roh nya dicucuri rahmat InsyaAllah..

Tau tak...aku dapat baucer buku 1 Malaysia...korang pg kedai buku mane2 pon boleh tebus buku tu tau...mcam2 boleh beli dalam kedai buku tu...kalo ade printer boleh la beli printer tu sekali huhu kalo ader top up pon boleh beli gak...kalo ade awek...memang ar tak ley beli..hehe tapi memang best ar..tapi kalo tebus ngn duit rasenyer lagi best kot..ley g jenjalan huhuhu..

Kolej aku stat cuti mid semester...tapi tak best sebab lepas je cuti exam,,tu ar yang kteorang frust niy...kalo nak cuti baik cuti terus jer..ta yah la nak exam2 pulak...so kteorang pon terpaksalah korban kan cuti tu tuk study..memang cuti kali niy tak de life ar...baru jer ingat nak joli gi genting...da kene fokus study...

lastly, mase program motivasi kat kolej aku niy...aku diekori oleh makhluk halus...aku ta tau la macam mne ley terjadi..sebab time tu aku baru balik dari program tu....lepas je solat subuh aku rase mcm ade bende tarik kepala aku..badan aku rase berat sekali....then, ader orang kate aku kene rasuk tak taulah kebenaranya...tapi dorang kate aku meracau smpai suare aku bertukar..dan akhirnya aku amik keputusan tak keluar bilik...aku sedar je sume orang da ade kat sebeblah aku bace ayat kursi...hmmm...

tu je kisah dari aku heheh harap boley share banyak lagi ok heheh bye salam :)

No comments:

Post a Comment