DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Friday, June 8, 2012

Alhamdulillah !!!
memang tak terkata selepas menyemak keputusan ni..
agak terkejut dan suprise yang amat sebab  admin tak menyangka dapat keputusan sebaik ni..
yela mana tak nya subjek semester 2 memang susah...lagi2 mathematic fully calculus !!
jadi agak tak menjangka la dapat keputusan flying colors niy..
apa2 pun ini adalah usaha aku yang selama ni di support oleh keluarga aku
syukur kepada Allah
Kepada kawan2 yang dah terima keputusan tu, yang cemerlang tu 
CONGRATULATION !!
yang kurang cemerlang tu
KEEP TRYING !!!
jangan putus asa, mase time universiti belajar lagi bersungguh2 !!
kepada seluruh pelajar matrikulasi Johor tahniah kepada anda sebab sudah menaikkan semula ranking kolej
dari no 12 kepada ranking no 6...memang korang da boom !!