DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Sunday, July 8, 2012

Keputusan UPU lepasan matrikulasi/STPM/Asasi setaraf sesi 11/12

Assalammualaikum w.b.t
kali aku nak share la sikit pasal keputusan UPU niy


Ramai pelajar lepasan matrikulasi / STPM / Asasi dan setaraf asyik memikirkan bilakah tarikh sebenar keputusan tersebut akan keluar..Aku sendiri pon dulu mcam tu jugak.. asyik pikir je
lepas buat selidik kat lama web aku tertarik dengan statement ni
MINGGU KE-2 JULAI - STATUS KEPUTUSAN PERMOHONAN KEMASUKAN KE IPTA BAGI PROGRAM PENGAJIAN LEPASAN STPM/ MATRIKULASI / ASASI / DIPLOMA / SETARAF (IJAZAH PERTAMA) SESI AKADEMIK 2012/2013
 alahai memang la kami tahu minggu ke-dua tapi ramai yang tak tau berapa hari bulan kan..
lepas tu selidik pula ke page facebook, page budak2 matrikulasi
dorang ade cakap tarikh keluar keputusan UPU adalah 13@14 JULAI 2012
dorang check melalui khidmat pesanan ringkas

RESULT UPU>< hantar ke 15888

jadi korang buat la ek..kalau dapat mesej tu bahagia la ek tau tarikh sebenar :)

UPDATE !!

Pemohon boleh membuat semakan keputusan permohonan mulai 13 Julai 2012 (jumaat)
Surat tawaran rasmi akan dikeluarkan oleh IPTA mulai 16 Julai 2012(isnin)
melalui laman web IPTA masing-masing.
Calon dikehendaki membuat pengesahan setuju terima tawaran melalui
Laman Web IPTA mulai 16 Julai 2012 hingga 24 Julai 2012.

No comments:

Post a Comment