DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Friday, July 6, 2012

Nak Beli enset baru :)

Assalamualaikum w.b.t

agak lame jugak tak update blog niy kan hihihi
walaupun banyak masa terluang tapi blog niy tak pon update...
agak malas nak taip :)
well dulu agak sibuk sikit sebab keje fulltime kan..
kali niy da tak keje pon...dapat gaji je teros blah sebab gaji tu nak beli enset je pon..
skang niy nak cari part time..
kalau korang ader part time rekemen la kat aku yer :P
aku sebenarnya da lame mengidam nak pakai Blackberry niy..hhuhuh tu la aku kumpul duet skit nak beli 1..
enset NOKIA, SAMSUNG, SONY sume da try skang niy nak cube la plak Blackberry tu..huhu 
dorang cakap pakai BB niy best sebab boleh BBM, jadi boleh la, aku beli nak bergaya je..da lame ngn enset nokia niy..so nak try la baru..dengar citer BB niy die nyer internet laju tu la nk beli..enset nokia aku niy lembab langsung..tu ar da fedap..tapi sayang gak :)
enset yang niy la aku ngidam huhuhu
BB 9810
skang niy aku pkai NOKIA 5800 EM
best jugak :)
huhu ok smpai sini jer..klo ade pape g share2 la yer :P
salam

No comments:

Post a Comment