DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Wednesday, August 29, 2012

Langkah dan Gaya ku ke menara gading

Assalamualaikum w.b.t
Salam 1 Malaysia !!

Alhamdulillah akhirnya dipermudahkan oleh Allah untuk aku menulis blog didalam bilik yang sungguh romantis niy !! hahah
 lame juga tinta mengering tanpa sebarang info terbaru kan :P hihi

Aku panjatkan kesyukuran kepada Allah kerana akhirnya aku terpilih untuk melanjutkan pelajaran aku ke menara gading, universiti aku niy boleh juga dikatakan universiti pilihan pertama aku, sejak dari dulu aku teringin nak masuk 3 universiti niy ~ USM , UM , UniMAS

memandang kan pointer aku agak memuaskan alhamdulillah aku diterima memasuki 2 universiti terkemuka di Malaysia niy !! 
Universiti yang aku dapat tu ialah UKM & USM

Tersangatlah terkejut sebab menerima 2 tawaran serentak !! dan yang paling malangnya dua2 tu first choice aku !!
jadi memang susah nak buat pilihan ~ seminggu aku memikirkan hal niy masak2, eh korang mesti nak tau kan kos ape yang aku dapat heheh 

USM - Sains Kepujian Kimia
UKM - Sains Kepujian Geologi

akhirnya selepas memikirkan perkara ni masak2 aku memutuskan untuk memilih USM
mungkin cita2 aku dari kecik nak menjadi saintis akan jadi realiti AMIN !!
USM niy aku buat research la kat google n yahoo, dorang cakap permarkahan kat USM niy tak ketat sangat dan agak senang untuk dapat A lah, jadi tak perlu risau la sangat :)

kawan aku ramai gak dapat matrik tapi kos lain la, jadi boleh la hangout dengan dorang pas niy !! hahah 
tempat penginapan aku aku dapat desasiswa CAHAYA GEMILANG !! memang gemilang lah aku hihihik

terkenang aku time beli pin USM sampai RM60 gile kentang smpai habis duet poket aku !! hahah seminggu makan meggi kari jer :( cian aku..
alhamdulillah semua dah jadi kenangan manis :) 

kawan2 yang dapat USM sidang 2012/2013 tu jumpa disana ya !! hihi