DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Wednesday, December 19, 2012

Rusuhan Sg Petani ?

Assalamualaikum wbt

Lama tak jengok blog niyh selepas melanjutkan pelajaran niyh..
almaklum la buzy katekan..heheh
terdetik kat hati niy nak update blog lepas tengok kawan2 update blog dorang kan !!
hahaha korang sihat tak?? yang aktif blog niyh!!

banyak tragedi yang berlaku tapi tak sempat nak update..bukan lah malas tapi tade mood
cehhhh!! hahah gituuu...
skang niyh sambung study kat PENANG !! memang best la penang
tempat niyh happening sangat !!rase macam tanak balik pulak
tapi rindu plak kat mak ayah :P hehe
kat penang niy banyak tempat unik kan..hehe
sape yang pergi penang tau la unik macam mner huhu

korang ade dengar tak pasal rusuhan yang terjadi kat Sg Petani, Kedah tu ??
risau dibuatnyer !! ye la takot kejadian 13 Mei berlaku 
kalau korang tak tau tu citer die macam niyh..
kaum india n melayu bergaduh sakan ! sampai tetak menetak n bunuh membunuh
ishhkk risau plak..kekadang macam bende ni tak patut pon berlaku !! haihhh~
tapi well dengan kepantasan FRU dan pihak polis
kejadian niyh dengar citer dah tamat..
syukur lah ye !!
rusuhan niyh rase nye tak patut la berlaku ! ape yang dorang tak puas hati lagi..aishhh aku pon tak paham lah
pesalah2 niy patut dihukum dgn hukuman setimpal supaya tak cetus rusuhan niyh lagi..
bagi rakyat lain yang perihatin tu jangan la sebar-II fitnah ok !! jangan cemar imej negara pulak
huhu jadi kalau nmpak rusuhan tu jangan la dekat2 ngn dorang ok !nnt silap2 kene tetak pulak pesanan ikhlas dari WAKLU :p