DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Sunday, January 13, 2013

Tikaman sekali

Salam wbt
hari ini sangat tade mood
tah la mungkin sebab kene maki hamun kot
tapi aku tak terasa pun, kawan sendiri yang cakap macam tu
tapi bukan secara realiti, tapi sentap jiwa aku.
mungkin ade pihak ketiga yang cube jatuhkan aku
tapi aku sedar aku niy siapa

aku tak pernah cakap aku pandai, aku tak pernah cakap aku tahu semua,
kenapa orang skang bersikap skeptikal?
aku benci !! Aku tak pernah marah orang bukan bermakna aku lembut ok !!
aku pernah rase macam mane kalau KAWAN sendiri yang marah kat aku !!
fine !!
then , mungkin selalu aku ajar kau, tak bermakna aku tau semua tu, aku gigih pergi menuntut ilmu 
bersama2 kawan2 lain, then aku muntahkan balik ilmu tu kat kau !!
aku cube tak menghampakan kawan2 aku yang nak belajar ngn aku, 
atleast bile dah tau sikit boleh apply la,

Kau cakap aku tak ikhlas nak bagi ilmu kat kau ??
Fikir baik2 ok ! aku print kan nota, aku searchkan nota, then aku try explain the best explaination untuk kau
then kau cakap aku tak ikhlas?? bukan aku nak mengungkit tapi aku terkilan
mungkin kau dah salah faham ape2 ke.
aku tak pernah salahkan kau :)

aku tau aku niy bukan baik sangat ~ dan memang aku tak layak kawan ngn korang, korang berhak nak kawan atau tak ngn aku, tak menjadi masalah pon bagi aku ~ 
as a conclusion kalau aku buat korang marah ker, buat macam2 yang tak baik ke ngn korang harap maafkan okeh :)

No comments:

Post a Comment