DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Friday, February 1, 2013

Mood Meransang untuk menitip

Salam 
mood arini kembali normal sudah !! hahahak!!!
ye la!! malas dah aku nk bertekak hal family niyh!!
nasib baik la mama dah setuju nk beli motor time mama ngn abah nak pi penang nanti !!
haha puas gak la hati aku !!
aku nak request motor mahal2 ducati ker..haha
pape pon tunggu lah nanti yer :)

Skang niyh tengah dalam dilema pulak..haha
banyak je masalah aku kan..ahak :p
skang niyh aku nak beli tablet PC tapi aku ta tau nak beli jenama ape,
ye lah, bukan memilih, tapi alang2 menyeluk perkasam biar smpai ke pangkal lengan kan..haha
aku dah buat survey..ade 3 jenama aku nk pi tengok2 nanti

samsung | Acer | iPad

3 jenama niy menjadi idaman kalbu >.< hahah 
aku nak pakai tab niy sangat sebab malas nak bawak buku 4 kg ke hulu hilir..susah la beb
bahu aku dah start kendur la~
tu lah aku nak cari tab niyh
senang la sikit keje aku..
tak payah la beban kan aku..
selalu aku ponteng kuliah sebab tu lah!! hahah :P
ipad niy aku rase leceh sikit la sebab susah nk direct donlod, susah nk exchange folder, susah nak macam2 la..
sebab klo nak donlod kene kat iTune
gile la..tapi safety die aku salute la beb..
yang lain niyh aku prefer jugak la..
skang dalam hati aku niyh berbintang2 jenama samsung haha
tengok la nanti camner :P
kang dah beli aku inform korang 
PS : aku menaruh hati kat samsung ATIV..kalo berkemampuan beli la :)

No comments:

Post a Comment