DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Wednesday, July 31, 2013

KSCP USM

Salam n hi !
entry kali niy nak citer sikit ler pasal KSCP..
huhu ape tu KSCP
Kursus Semasa Cuti Panjang atau name singkatan short sem hihi
alhamdulillah result sume dah keluar..akhirnya oke la jugak result aku
tak nak ler mendesak sangat , cuma satu subjek jer yang accident..
KIMIA FIZIK 1
menyampah giler !! aku dah buat sehabis baik dah..last2 dapat C- ape2 pon aku terus buat KSCP
lecture cakap KSCP niyh lagi senang dari final, dorang pon akan tolong jugak tuk luluskan hihi
selalunye KSCP niy budak final year jer boleh amik..
aku malas nk buat mase final year so aku buat la sidang niy 2012/2013
budak first year 2 orang jer..final year 16 orang..uhuk..
rase muda haha jumpe ngn habang Chemist USM niyh..hihi
nasib baik lah aku tau procedure
dapat tempah bilik Cahaya Gemilang n dapat slot KFT yang x ramai sangat
huhuh
so, tuk kali niyh aku nak baiki la pointer aku sikit, so tade la bawah sangat huhu 
wish me luck k !! 

KSCP KFT 131 2012/2013
24 Julai 2013 - 2 Ogos 2013
exam 13 - 16 Ogos 2013

aku tak raya sakan la tahun niyh !! huahauhuahau BYE! salam

1 comment: