DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Thursday, August 15, 2013

Berakhir sudah !!

Salam n hi !
tajuk entry berakhir sudah !! haha
maka berakhir la KSCP aku selama 4 minggu di USM..
#Eh
aku balek jugak berhari raya ok !! haha
tapi tak lama la kejap jer..huhu pokus on study katakan
Alhamdulillah semua berjalan lancar tanpa sebarang musibah

Exam KFT 131 KSCP

15 Ogos 2013 | 9.00 a.m.

melarat mata nk bangun koi 5 pagi buat revision sikit huhuhu selak2 tips ape yang personal lecture bagi ~ dan Alhamdulillah masuk sebijik, rupe nyer latihan yang die soh buat tu la yg masuk..huhu nasib baik la aku buat nohhhh !! hahah sonok2 happy jugak, tapi berserah je lah ngn takdir kann

so nak balik KL dah niy malas nk dok USM lelame, tak pi beraya umah kawan pon agi !!
so sudah berakhirlah penderitaan aku niyh! harap boleh dekan la pas niyh !! hehe

Penang - Kuala Lumpur
16th Ogos 2013
12.30 a.m 

tak sabarrr huhu k jer sini je nak citer k bye !! huhu

No comments:

Post a Comment