DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Saturday, September 28, 2013

Hari Interaksi Pusat Pengajian Sains Kimia USM sidang 2013/2014

Salam n hi 
pertama sekali nak ucapkan tahniah buat persatuan kimia USM yang dapat mengendalikan program interaksi bersama pelajar baru dengan sangat lancar sekali, mungkin ramai memberi kerjasama dan komitmen, sebab itu boleh berjalan dengan lancar sekali !

memang sangat BEST ! BERBALOI ! depa buat hari interaksi ni dekat taman belia pulau pinang, huhu memang sangat happening la uols ! sebab mmg tempat tu close ngn nature,
so aktiviti hari interaksi tu kami buat
senamrobik
explorace
-12 Checkpoint
aktiviti bebas

mase explorace tu memang checpoint tu menguji kesabaran depa lah..haha
klo x de kesabaran tinggi mesti  melenting la,
tapi klo tak dapat buat ~ DENDA laaa hahaha

harapan kepada adik2 supaya belajar rajin dan rapatkan ukhwah seperti dalam hari interaksi ini :) enjoy urself kat USM ni okeh !!

Photo: Hari interaksi kimia junior usm

No comments:

Post a Comment