DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Saturday, February 22, 2014

gapai impian bukan angan - angan

Alhamdulillah dengan limpah kurnianya mampu untuk menitip lagi.
Nak update la sikit pasal pertandingan debat astar aritu, hehehe
Kali ini aku sangat puas hati dengan prestasi aku , dan sebab kali ni juga aku diberi kepercayaan untuk lead team
Alhamdulillah lepas sangat2 sasaran.
Pusingan 1 
USM vs UiTM C - menang
Pusingan 2
USM vs UiTM D - kalah
Pusingan 3
USM vs UiTM A - menang
Pusingan 4
USM vs USM KK - menang
Pusingan 5
USM vs UTeM - menang
Pusingan 6
USM vs UiTM C - kalah

Selepas tamat pusingan 6 kedudukan kami di ranking 7 daripada 36 pasukan
Dan secara langsung kami ke suku akhir

Suku akhir
USM - UIAM
UKM -UITM E
UIAM A - UITM C
UTM -UPM

Pusingan suku akhir kami kalah, hehe sangat gembira sebab mampu ke suku walaupun baru setahun jagung,
Lepas niy boleh berjuang untuk ke peringkat akhir pula
InsyaAllah


Wednesday, February 5, 2014

Sanggar Debat UM

Salam n hi !

Cuti semester ni bergelumang dekat atas katil je, tak de keje nak buat dah,
biasa lah, stay kat USM, kerja kalau balik rumah pun tak buat apa2 huhu
bukan kerja je dok kat USM niy, kene training jugak, training ape ? training debat la,
yela, kami ni budak baru belajar, debat pon tak power lagi macam senior2 dulu, huhu
InsyaAllah orang kata kalau berusaha kita berjaya
betul la kan !
Debat yang terdekat ni Debat ASTAR
Debat yang dianjurkan oleh kolej kediaman pertama UM

jadi kami berkampung 4 hari kat KL, hehehe boleh lah pi jenjalan kejap kan :p
angan2 nak break, insyaAllah boleh !!Amin !!