DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Wednesday, February 5, 2014

Sanggar Debat UM

Salam n hi !

Cuti semester ni bergelumang dekat atas katil je, tak de keje nak buat dah,
biasa lah, stay kat USM, kerja kalau balik rumah pun tak buat apa2 huhu
bukan kerja je dok kat USM niy, kene training jugak, training ape ? training debat la,
yela, kami ni budak baru belajar, debat pon tak power lagi macam senior2 dulu, huhu
InsyaAllah orang kata kalau berusaha kita berjaya
betul la kan !
Debat yang terdekat ni Debat ASTAR
Debat yang dianjurkan oleh kolej kediaman pertama UM

jadi kami berkampung 4 hari kat KL, hehehe boleh lah pi jenjalan kejap kan :p
angan2 nak break, insyaAllah boleh !!Amin !!

No comments:

Post a Comment