DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Thursday, July 17, 2014

Result provisional semester 2 tahun 2 USM

Salam, 
Alhamdulillah !! syukur ke hadrat ilahi !!!
akhirnya result provisional dah keluar 16 Julai 2014 jam 9 pagi huhu
kepada korang yang tak tau ape tu result provisional meh sini aku terangkan sikit..

USM akan ada 2 peringkat dalam pengeluaran result
peringkat 1 : provisional, peringkat ni kita hanya tahu sama ada lulus atau lulus bersyarat, lulus bersyarat die ada star, mcm ni lulus* , maknanya result bergred kita dapat C- dan kebawah
kalau lulus C dan keatas
Peringkat 2 : Result penuh/ bergred, kali ni result semua akan dipamerkan dari F hingga A

Kali ni aku takde bintang !! yahuuuu !! subjek yang susah pon alhamdulillah lepas dengan jaya !! KIMIA FIZIK II yang mencabar ramai budak kimia !! huhu aritu rasa macam x boleh buat..tetiba lulus pula, Alhamdulillah rezeki dari Allah :) aminn!! 

25 Julai 2014 pula result penuh makna nya ada gred bagai tu, insya-Allah, kali ni nak dapat above 3.00 lagi, kalau tak nnt tak dapat RM 1000 hehe ngan bauver buku USM...hehehe
k nak balik dah ni, hehe lapau pulak perut ni...erkk.. kbai salam :)

TAHUN AKHIR IJAZAH SARJANA MUDA SAINS KIMIA (TULEN) KEPUJIAN

No comments:

Post a Comment