DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Tuesday, August 12, 2014

Gambar gambar sekitar UNIVERSITI SAINS MALAYSIA PULAU PINANG 2014 USM

 Minden USM permandangan jembatan pulau pinang
 Padang Minden USM
 guest house usm, kalau datang boleh la menginap dekat sini
 Dari Bukit Minden , tempat rakaman Ali setan
Minden permandangan yang cantik
 Kekalkan tradisi, rumah tradisional depan HBP
 Stadium Hoki, event tahunan : Pesta Hoki Antarabangsa
 Stadium bola dan balapan
 komplek RST (restu, saujana, tekun)
perkhidmatan bas yang sangat memuaskan 
 tempat beriadah yang tenang
 diversity yang mempersonakan di tasik Aman (Tasik Biawak)
 permandangan menarik sekitar tasik Fajar
 biawak macam buaya tak payah pergi zoo, tgok dalam USM je
 pohon menhijau dan udara segar

komplek cahaya one stop center, staff kat sini sangat peramah, mcm kawan pulak rasa hehe
Pusat Sejahtera Klinik sangat selesa
Perpustakaan Hamzah Sendut Baru, sangat selesa ketika tengahari
 swimming pool kalau panas terjun je dalam ni
 canselory
 Dewan perundingan pelajar Satu2 dalam Malaysia
jembatanpenghubung library 1 dan library 3
Banyak lagi tempat menarik kat usm ni, beruntung sapa dapat masuk sini
tempat2 perlancongan pon dekat2 je, pengangkutan awam sgt senang dapat, sebab ade bas rapid penang

tempatmenarik yang dekat usm, bukit bendera, jemabatan p pinang 1 dan 2, tokong ular, georgetown, muzium perang, dan byk lagi, sewa kereta pon murah, sbb kat sini depa bersaing..ade juga student buat sewa kereta, sgt murah..dari usm nk ke sg nibong pula tempat perhentian bas ekspres pula, cuma 5 minit, boleh jalan kaki, kalau malas, boleh amik student cab, cuma 3 ringgit jer..memang berbaloi stay usm, kemudahan suma lengkap.
makanan dekat dalam USM sangat murah ! cuba la pekena dulu..huhu jangan terkejut pulak kadang2 nasi lauk ayam + sayur + telur baru RM3.00 jer

sesiapa dapat usm tu tahniah, yang dapat 2 tawaran tu selamat memilih :)
kalau ade ape2 nak komen add la twitter kat sebelah tu, atau msg jer fb :)

No comments:

Post a Comment