DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Wednesday, January 21, 2015

Pos Lembab kah???!!

salam...
nak mengomel sikit kat abam posmen ni...
alahai..kenapa la lambat sangat hanto barang ni..
ye la selalu beli barang online xde la lmbat smpai gini ghupe...
haiyooo...nak salahkan sapa...
walhal bro yang aku beli brang tu dh post barang ari selasa before kol 1 g tu...
tengok kt tracking pos laju tu dh sampai kat PPL KL...tapi knp pulak x hanto2 llagi kt umah aku ni....haiyoooo...manyak susah looo..
bukan x sabar ke ape...tagline die "dijamin sampai esok" macam x boleh pakai je...hohiho...sory ekk pos laju...dh tawar hati...harap la esok boleh smpai sebab brang ti nk pkai hari ahad ni...hmmmm...awat la lmbt sangat nooo...hmmm susah ler gini kann..
harap pos laju boleh tingkatkan lagi kualiti penghataran...susah klo orang jenis x menyabar macam aku ni..huhuhu ok babai..