DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Monday, November 21, 2016

Sambung Master di UPM lepas setahun bekerja

Alhamdulillah !

Selepas dikecewakan oleh UKM, kini timbul sinar baru untuk sambung master di UPM,
beberapa hari sebelum nak daftar di UKM bulan 9 hari tu, ade kesalahan sistem, sebenarnya permohonan aku kena reject..puihhhh

malas aku nak apply balik, so alang2 tu apply la UPM, yang dikatakan universiti nombor 2 di Malaysia selepas UM (UPM naik ranking). Akhirnya, aku dapat jugak tawaran dari UPM, walaupun beli no pin tu mahal sikit la

MASTER IN SCIENCE ECOTOURISM AND RECREATION (SUSTAINABLE STUDY)

Dekat sikit dengan rumah, area2 KL ni, so boleh la jimat sikit kennzzz
btw, aku amik fully research bawah Dr yang aku kenal lame dah,,heheh so tak janggal la nanti :)
Harap boleh abiskan study dalam setahun je, lepas tu pakai jubah merah #redflood #UPM hehehe