DAFTAR LINK ANDA DISINI

Followers

Monday, November 21, 2016

Sambung Master di UPM lepas setahun bekerja

Alhamdulillah !

Selepas dikecewakan oleh UKM, kini timbul sinar baru untuk sambung master di UPM,
beberapa hari sebelum nak daftar di UKM bulan 9 hari tu, ade kesalahan sistem, sebenarnya permohonan aku kena reject..puihhhh

malas aku nak apply balik, so alang2 tu apply la UPM, yang dikatakan universiti nombor 2 di Malaysia selepas UM (UPM naik ranking). Akhirnya, aku dapat jugak tawaran dari UPM, walaupun beli no pin tu mahal sikit la

MASTER IN SCIENCE ECOTOURISM AND RECREATION (SUSTAINABLE STUDY)

Dekat sikit dengan rumah, area2 KL ni, so boleh la jimat sikit kennzzz
btw, aku amik fully research bawah Dr yang aku kenal lame dah,,heheh so tak janggal la nanti :)
Harap boleh abiskan study dalam setahun je, lepas tu pakai jubah merah #redflood #UPM hehehe

1 comment:

  1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

    ReplyDelete